Kort, LOer og andre hobbyprosjekter

onsdag 30. juni 2010

Mitt første staffeli kort

Her har jeg forsøkt meg på et staffeli kort med god veiledning av Laila (Pink Lady).
Deltar med denne på Scrappekammeret.

mandag 28. juni 2010

Selma 2 år og Sivert 4 år




Lørdag hadde vi en felles familiebursdag for Selma og Sivert. Selma er helt oppslukt av Hello Kitty om dagen, mens Sivert syns det er veldig bra med Kaptein Sabeltann. Prøvde meg på en sunn variant av ostekake denne gangen. Den inneholder cottage cheese, yoghurt med skogsbær, gele, havregryn og kokesjokelade.

Tusen takk for alle de koselige kommentarene jeg har fått av dere. Jeg setter veldig stor pris på det.


mandag 21. juni 2010

Sommer ved sjøen


Jeg håper på mange fine dager ved sjøen i sommer. Gleder meg til ferie både i Kristiansand og Stavern. Og så blir det helt sikkert noen turer til Drøbak. God sommer alle bloggvenner. Sommerklem fra meg

torsdag 17. juni 2010

Mitt første motiv med Copic Markers


Sååå gøy å få mine første Copic Markers i går. Jeg har tidligere forsøkt meg med kranglete vannpensel og H20, og syns ikke det har vært så gøy å fargelegge stemplede motiv. Så jeg lager mest kort med ferdige motiver. I går kveld koste jeg meg med å prøve ut copic´ene på et piratjente motiv. I dag er jeg stemmeløs og ikke helt i form. Har slappet av ved dataen og laget et kort med motivet jeg fargela med mine NYE:))) Copic Markers i går. Og her ser dere resultatet. Det var vanskelig å finne gode fargekombinasjoner og å få til fine overganger, men ble veldig fornøyd selv (det er lov å si det?). Fort gjort å bli hekta på dette tror jeg;) Ha en fin sommerdag.

onsdag 16. juni 2010

Herrekort


Motivet er fra Graphic 45. Har rufset og svertet kantene.
Da jeg kom hjem i dag lå hentelappen på mine første Copic Markers i postkassa. Så da var det bare å sette barna i bilen igjen og suse til postkontoret. Så i dag har jeg fargelagt mitt første motiv med Copic Markers. Nå gjenstår bare å lage et kort med motivet. Morsomt, men litt vanskelig å finne farger som går sammen og få til gode overganger. Jeg har kjøpt en startpakke med 24 tusjer, men må nok ha flere etter hvert;)
Nå skal jeg komme meg i seng. Er blitt forkjølet med sår hals og nesten ikke stemme. Hadde vært kjekt å ha kontorjobb imorgen i stedet for lærerjobb. God natt alle sammen.

mandag 14. juni 2010

Mitt første konvoluttkort



Da jeg var på treff hos Hege (Bestevenn) forrige helg, var jeg så heldig at hun viste meg hvordan man lager konvoluttkort. Det ble litt skakk og skjev bretting, men morsomt var det. Bedre lykke neste gang. Jeg tror jeg da skal prøve med et tynnere mønsterark på konvolutten.

I dag har jeg bestilt meg Copic Markers med tilbehør, og ...ooops det ble visst et par piratstempler fra Magnolia med på den bestillingen også. Gleder meg veldig til pakken kommer. Ha en fortsatt fin uke:)

søndag 13. juni 2010

Brettekort


Her har jeg forsøkt meg på et brettekort. Lærte det av Pink Lady da vi var på treff sammen forrige helg. Morsomt. Er veldig fornøyd med innsatsen min på bloggfronten for tiden;) Det er lenge siden det har vært så mange innlegg fra meg på så kort tid, både her og i familiebloggen. Ha en fin søndag alle sammen.

lørdag 12. juni 2010

Små gleder i hverdagen


Noen av mine favoritter: friske blomster, levende lys, caffe latte og tapas. Blomsteroppsatsen har min sønn på snart fire år laget. Han koste seg veldig med å lage den, og var veldig stolt da han var ferdig. Veldig vakker synes jeg den ble. Stolt mamma også.

søndag 6. juni 2010

Plutselig kom det et innlegg fra meg



Nå hadde denne bloggen ligget lenge nok i dvale fant jeg ut;) Her er tre kort som jeg laget på Ski-treffet i mars. Håper dere ikke har glemt meg selv om jeg har vært fraværende både her i bloggen og rundt om i deres blogger en god stund. Det er viktigere ting i livet som har tatt opp tiden min i det siste, og gjort at når kvelden kommer er jeg så sliten at overskuddet har ikke vært tilstede for bloggverden. De viktigere tingene i livet mitt er de to herlige små barna våre og våre to hunder:) Og når barna hentes tidlig betyr det mer kveldsjobbing, men det er det verdt:) I går var jeg på scrappetreff sammen med veldig hyggelige scrappedamer. Tusen takk til dere alle for en utrolig koselig dag:) Lærte noen nye bretteteknikker og fikk masse ny inspirasjon. Ha en fin uke alle sammen, og nyt de solfyllte dagene. Klem