Kort, LOer og andre hobbyprosjekter

torsdag 30. desember 2010

Eske til jul






Denne esken ble laget til en utfordring før jul hvor man skulle lage noe inspirert av en julesang. Esken var ferdig i god tid, og ble også gitt bort før jul. Jeg fikk bare aldri lagt den ut før fristen gikk ut. Men men.... det er nå i hvert fall fortsatt jul da:)

Håper dere alle har en fin jul og koser dere sammen med venner og familie. Det gjør vi!

Klem Nina

søndag 5. desember 2010

Diverse jul og drømmekjelleren

Kort. Papir: Maja design, Gammaldags jul. Utklippsark med desember fra Norsk Stempelblad. Perlesnor fra Kort og godt. Alle kantene er rufset.

Til og fra lapp

Julepose for snop.


 Min drømmekjeller.


Nå nyter jeg en koselig adventstid. Huset er pyntet for advent. Snøen laver ned ute. Julegavehandelen ble jeg ferdig med i november. To slag julekaker er bakt sammen med familien og gode venner. Jeg koser meg med å lage julepynt sammen med barna, og selv får jeg også kost meg med papirhobbyen min. Helgens prosjekter ser dere over. Scrappepulten min er på plass, og jeg har allerede tilbrakt flere timer der både med kortlaging og sying av juleposer til kalenderen. Som dere ser er det hjul på pulten. Det gjør at den lett kan trilles ut på gulvet. Barna og jeg kan da sitte der sammen, eller jeg kan sitte å se på tv samtidig som jeg lager kort:)

Jeg håper dere koser dere like mye som meg i adventstiden.


Jeg deltar med helgens prosjekter på følgende utfordringer:
Our Creative Corner - Alternate christmas color challenge
Thats just so cute - Juleextra del 1, lag et julekort. Juleextra del 2, lag en til og fra lapp. Juleextra del 3, lag noe å ha julesnop i.
Sukkersøtt - lag et kort i vintagestil.
Kort O Mania - lag et julekort. 
Trykkpressa desember - lag et bidrag hvor en eller flere måneder av året er inkludert.
Scrappekammeret - lag et julekort.
Paper Sundaes - gift it.

onsdag 1. desember 2010

Julepose som gjestedesignbidrag til Musikkstua



Musikkstua spurte om jeg hadde lyst til å være gjestedesigner til deres juleutfordring. Det hadde jeg selvfølgelig lyst til. "Let it snow" er sangen som er til inspirasjon til denne utfordringen. Jeg koste meg veldig med å pynte denne juleposen.

Og i dag kan vi skrive 1. desember, og det betyr at vi kan åpne 1. luke i kalenderen. Jeg er også så heldig å ha fått en fantastisk flott kalender i 40 års gave. Har du lyst til å ta en titt på den flotte kalenderen jeg har fått, finner du den på siden til Lakrisstang.

Jeg ønsker dere alle en fin adventstid. Klem *Nina*