Kort, LOer og andre hobbyprosjekter

lørdag 11. september 2010

Kondolansekort


Jeg har laget hele to kort i sommer, og dette er det ene. Sommeren har vært herlig, selv om det ikke har vært så deilige badeforhold. Jeg har badet kun en gang i sommer og det var i 16-17 grader. Jeg har hatt gode dager sammen med familien. Hjemme har barna og jeg blant annet kost oss på piknik i hagen, og jeg har plantet noen flere busker og en hel masse stauder. Vi har vært en tur på Løten og besøkt familien min. Når mannen fikk ferie gikk ferden til Kristiansand med besøk i dyreparken og på Kaptein Sabeltann show. Deretter ble det avslappende og deilige dager på hytta i Stavern. Avslutningen på ferien ble noen opplevelsesrike dager i Helsinki.

Blogging og kortlaging har, som dere skjønner, ikke blitt prioritert. I kveld og i morgen kveld håper jeg å få tatt meg en bloggrunde. Jeg trenger virkelig litt inspirasjon nå.

Nå er arbeidet i gang igjen i rommet i kjelleren. Om to til tre uker vil nok fliser og lister være på plass. Jeg gleder meg til å se hvordan det blir med fliser på gulvet, og ikke minst å innrede det.

Ha en fin helg alle sammen.

5 kommentarer:

 1. Hei Nina! Godt at du har hatt en fin sommer! :) Gleder meg masse til vi sees om en uke!! :) Dette kortet var veldig pent! Stilrent med pent stempel motiv og farger. Vanskelig å lage kondolanse kort... Hønsker deg og dine en riktig god helg! Klem

  SvarSlett
 2. Et flott kondolansekort ! Nydelig motiv og farger som passer godt til denne type kort!

  Gleder meg til neste helg :o)

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Høres ut som en aldeles herlig sommer. Viktig å prioritere familie. Gleder meg til vi sees om en uke. Klem.

  SvarSlett
 4. Høres ut som du har hatt en fin sommer!
  Koselig kondolansekort til en heller trist anledning....

  SvarSlett
 5. Nydelig kondolansekort du har laget, Nina, veldig flott med den filt(?)swirlen langs kortet, det passet så bra.

  Håper dere koser dere masse i dag; jeg tenker på dere !

  Klem
  Turid

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar. Blir alltid glad for det:)