Kort, LOer og andre hobbyprosjekter

søndag 16. oktober 2011

Se hun blogger igjenJeg tror nok jeg er og blir en periodeblogger. Her er et kort jeg laget i sommer til et dobbelt 40 års lag. I helgen har jeg vært på Ski-treffet. Det var supert som alltid. Gleder meg allerede til neste treff. I mellomtiden kan det jo hende at jeg plutselig blogger igjen.

15 kommentarer:

 1. super flot kort med søde detaljer
  knus pia

  SvarSlett
 2. Så stilig ! Fine farger!

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Utrolig flott kort Nina og takk for hyggelig prat her om dagen =) Klem Kjersti

  SvarSlett
 4. Heeeeeei Nina! :) Tusen millioner takkk for en flott helg! Koselig i sitte sammen med deg...satt iallefall ganske nærme og fikk skravlet litt! ;) Og tenke, vi ble kjent på det første Ski treffet... :)
  Så kult dette kortet var! Tror du har snakket om dette kortet i sommer da vi var på shopping sammen. Det ble kjempe stilig! Smart og lage felles kort og det ble jo utrolig fint da! Synes fargene var så herlig sammen! Og den diesen er sååå dekkorative! :) KOs med blogg innlegg fra meg! Du får blogge de flotte boksene dine en dag også da! ;) Ha en fott uke! Klem

  SvarSlett
 5. Ja ser der blogger du igjen så braaa:)
  Flott kort med nydelige mønster og fine fargekombinasjoner - tenker du komplimentærfarger når du velger??

  Klem Heidi

  SvarSlett
 6. Takk for en hyggelig scrappe helg Nina :-) Koselig att jeg fikk sitte ved siden av deg denne gangen også :-)Gleder meg allerede til neste treff jeg også :-) Så tøfft kort du har laget her :-)Herlig og sprudlenge glad-kort :-)
  Flott å se att det er livstegn på bloggen din igjen :-) Ha en fin Kveld :-)

  SvarSlett
 7. Takk for sist!:)
  Så fint kort, flotte farger og dekor. Så godt å kunne være periodeblogger, når det passer deg best. Vi stikker uansett innom deg!:)
  Klem.

  SvarSlett
 8. Så koselig at du er tilbake!
  Stilig kort:)
  Ha en fin dag, klem:)

  SvarSlett
 9. Takk for sist, Nina. Var virkelig hyggelig å sitte på samme bord som deg, og de andre koselige jentene på bordet. De eskene du lagde må du legge ut bilder av, som Elise skriver over. Og så flott kort! Håper du får en kjempefin uke med familien og på jobb. Så håper jeg at vi sees neste treff, og kanskje før også. Hvem vet? Klem Jeanette :)

  SvarSlett
 10. Ja, håper vi sees før mars iallefall. Jeg har sagt til Laila at jeg skal komme på Skedsmo-treff i november, neste fredag passer ikke, det ble litt kort varsel ;-). Var veldig hyggelig å hilse på deg igjen, en veldig koselig gjeng som satt på bordet vårt, syns jeg. Klem Jeanette :)

  SvarSlett
 11. Takk for sist, Nina! Veldig koselig scrappe-helg:-) Nydelig kort i spreke fine farger!!

  Ha en fin uke! Klem Laila.

  SvarSlett
 12. Takk for sist Nina! Fikk jo ikke sett noe særlig til deg denne gangen, men vi er vel tilbake i mars;) Tusen takk for hyggelige ord i bloggen min!
  Så søtt kort du har laget - tenker jubilantene ble fornøyd med dette. Avansert bretteteknikk!
  Klem fra
  Mette

  SvarSlett
 13. Så koselig at du også blogger igjen :) Nydelig kort med flotte farger :)

  Ønsker deg en strålende uke og ble litt nysgjerrig på de eskene som ble nevn over her :) Hvem vet, kanskje du blogger om det en dag :)

  Klem

  SvarSlett
 14. Så flott kort du har laget, liker lilla jeg :=

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar. Blir alltid glad for det:)