Kort, LOer og andre hobbyprosjekter

fredag 6. mars 2009

Ja, jeg har lyst på Sukkertøy


Scrapping the music på norsk har nå en morsom utfordring. Den går ut på at man skal besøke minst 5 blogger på lista deres og legge igjen en kommentar. I egen blogg skal man lage et innlegg hvor man linker til de fem man har besøkt, og gjerne forteller litt om hva man ble inspirert av hos de forskjellige. Jeg har valgt å besøke noen jeg ikke har besøkt før. Disse har jeg besøkt:

Kreative Kikki Her fant jeg kort, LOer og esker. Masse nydelig med lekre detaljer. Det jeg la ekstra merke til var hennes kreative bruk av bånd.

Anettes Scrappeblogg Anette lager utrolig flotte LOer. Mange lekre detaljer å feste blikket på. Syns det var spennende at hun hadde brukt fjær på flere av LOene sine.

Lise Marianns skravleri og scrapperi En mengde flotte LOer. Flere av de var lag på lag og papirer "på kryss og tvers". Lekkert!

Skorpionens rede Her var det mange lekre LOer. Hun lager også kort, både med og uten motiv. Inspirerende å se hvor kreativt og nydelig hun får til kortene uten motiv også.

Aakres scrapperier Hun lager flotte LOer. Flere av de er med sirkler. Det syns jeg er lekkert!

Mokkas lille fristed Her var det litt av hvert; LOer, kort og diverse esker. Mye flott å bli inspirert av, bl.a. masse kreativ og lekker blomsterpynt.

Elizabeths scrappeverden Her var det mange flotte LOer. Flere med kreativ knappepynting. Stilig!

Ruby´s lille univers Her endte jeg opp med å se mest på noe helt annet enn scrapping. Hun hadde lagt ut bilder fra sjørøverbursdagen til sønnen sin. Og den var skikkelig gjennomført. Hun hadde blant annet laget en skikkelig tøff sjørøverskutekake. Veldig morsomt å se. Scrollet meg også nedover i bloggen, og fant en masse lekre LOer.

Jeg ble veldig glad da jeg oppdaget Scrapping the music på norsk sin blogg. Jeg har ikke scrappet så mye (har ikke fylt et album enda), og da er det godt å ha en inspirasjonskilde. Jeg synes det kan være litt vanskelig å finne overskrift/tekst til en LO. Med tekst fra en sang syns jeg dette ble mye enklere. Og så føler jeg allikevel at idéen er min, og det er en god følelse. Jeg har jo valgt oppsettet og hvordan jeg skal pynte. Til og med teksten føles som min, selv om det egentlig er DT teamet som hadde den idéen. Men det er noe med at man finner et ord eller en strofe i sangen som treffer en selv, og som passer så godt til et utrykk på et bilde eller en avbildet opplevelse. Og jeg får bare så innmari lyst til å scrappe det. Og så er det veldig gøy og inspirerende å se hvordan andre blir inspirert av samme sang. Samme tekst, men allikevel så mye forskjellig.

5 kommentarer:

 1. Jeg er helt sikker på at du har kosa deg på bloggrunden i kveld:) Og de kommentarene du har lagt igjen blir helt sikkert satt stor pris på:)
  Og du har fått inspirasjon:)
  Morsomt å lese dine tanker om oss:) Vårt mål er å gi deg inspirasjon - resten må du fikse selv:)

  Takk for at du deltar:)

  Ønsker deg en fortsatt super flott fredag:)

  SvarSlett
 2. Hei:o) Så koselig at du besøkte bloggen min da, takk for hyggelig kommentar! Håper du får en fin helg! Hilsen Cathrine =)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige ord. :) Håper du får en nydelig søndag.

  SvarSlett
 4. Heisann,
  Koselig at du stakk innom bloggen min og takk for hyggelig kommentar!

  SvarSlett
 5. Varmer hjertet mitt å se at du tenker slik om bloggen vår. Jeg er helt enig med deg. Det er mitt liv i bilder selv om noen andre har skrevet en fin sang som kan brukes til overskrift.

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar. Blir alltid glad for det:)