Kort, LOer og andre hobbyprosjekter

onsdag 16. juni 2010

Herrekort


Motivet er fra Graphic 45. Har rufset og svertet kantene.
Da jeg kom hjem i dag lå hentelappen på mine første Copic Markers i postkassa. Så da var det bare å sette barna i bilen igjen og suse til postkontoret. Så i dag har jeg fargelagt mitt første motiv med Copic Markers. Nå gjenstår bare å lage et kort med motivet. Morsomt, men litt vanskelig å finne farger som går sammen og få til gode overganger. Jeg har kjøpt en startpakke med 24 tusjer, men må nok ha flere etter hvert;)
Nå skal jeg komme meg i seng. Er blitt forkjølet med sår hals og nesten ikke stemme. Hadde vært kjekt å ha kontorjobb imorgen i stedet for lærerjobb. God natt alle sammen.

3 kommentarer:

 1. Så stilig kort Nina! Tøft med sånn gammeldags stil. Likte den bilen og klokka skikkelig godt.:)

  Så kult at du har fått nye tusjer, håper du får mye galede av dem! :) Jeg kjøpte også en start pakke først med Touch Marker, men siden har jeg gått over på Promarkers også kjøpte jeg igår 3 tusjer i det merket du har kjøpt deg fordi jeg ønsket meg noe bedre i rosa...så det er ikke fritt for at det blir lett for at man fyller på med noen og noen etterhvert som man tenker at man savner litt mer variasjon innen en fargeskala! :) Gleder meg til å se kortet ditt med motivet du fargela igår! :) Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 2. Så flott kort du har laget, skikkelig fint herrekort. Jeg liker også godt arkene til Graphic 45. Lykke til med tusjene, du har nok større tålmodighet enn meg.... Morsomt med gleden man har men å få slike ting hjem. Dette er en utrolig flott hobby! Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 3. Utrolig stilig herrekort, Nina!
  Lekre farger med fine detaljer! Blir så fint med de rufsede kantene også:-)

  Er som sagt litt hekta på tusjene og stemplede motiv her..hihi...
  Gratulerer med mye Copic Markers og lykke til med fargeleggingen!

  Ha en fin sommerdag! Klem Laila.

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar. Blir alltid glad for det:)