Kort, LOer og andre hobbyprosjekter

mandag 14. juni 2010

Mitt første konvoluttkortDa jeg var på treff hos Hege (Bestevenn) forrige helg, var jeg så heldig at hun viste meg hvordan man lager konvoluttkort. Det ble litt skakk og skjev bretting, men morsomt var det. Bedre lykke neste gang. Jeg tror jeg da skal prøve med et tynnere mønsterark på konvolutten.

I dag har jeg bestilt meg Copic Markers med tilbehør, og ...ooops det ble visst et par piratstempler fra Magnolia med på den bestillingen også. Gleder meg veldig til pakken kommer. Ha en fortsatt fin uke:)

5 kommentarer:

 1. Haha, med den bestillingen. Høres bra ut! Og når det gjelder ark, så bretter jeg Maja ark, og de er ganske tykke, tykkere enn det arket du brukte. Og det går helt fint, synes jeg da. Resultatet ditt ble bra. Kjempekoselig kort!

  SvarSlett
 2. Kjempe lekker konvoluttkort, Nina! Nydelige farger og flott pynt!!!
  Blir moro når pakka med stempler og tusj kommer i posten. Blitt helt hekta på stempler og promakers her da:-)

  Ha en fin og kreativ uke! Klem Laila.

  SvarSlett
 3. Kjempe fint konvolutt kort i lekre farger!
  Klem Tone

  SvarSlett
 4. God morgen.

  Det ble jo kjempelekkert. Herlig med de spreke fargene.

  Klem :o)

  SvarSlett
 5. Konvolutt kortet ditt ble kjempe fint Nina! Er bare en selv som tenker på de små skjevhetene i brettingen. Digger at du har pyntet så fargerikt, liker mye farger jeg! :) Brettekortet nedenfor er også kjempe fint! Du har virkelig vært aktiv i det siste du ja...nå er det jeg som ikke henger helt med... Ha en fortsatt flott uke! Klem

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar. Blir alltid glad for det:)